!-- Google tag (gtag.js) -->

Pareo Bağlama Modelleri ve Teknikleri

Pareo Bağlama Modelleri

Pareo, yazın sahil ve plajlarda en göz alıcı parçalar arasındadır. Bikini ve mayolarla harika kombinler oluşturmanızı sağlayacak pareo modelleriyle denize girmeden önce ya da denizden çıktıktan sonra şık görünebilirsiniz. Birbirinden renkli, şık ve harika tamamlayıcılar olan pareoları bikini ve mayonuzun üzerinde harika görünümlerle birleştirmeniz içinse ihtiyacınız olan şey: Pareo Bağlama Modelleri ve Teknikleri hakkında bilgi sahibi olmanız!

Pareo Nasıl Bağlanır?

Pareo bağlama modelleri oldukça fazladır diyebiliriz. Modanın sürekli değişmesi ve gelişmesiyle, birbirinden şık görünümleri beraberinde getiren bu modeller hakkında biraz bilgi sahibi olmaya ne dersiniz?

  • Herkesin bildiği ilk modelle başlangıcı yapalım. En çok tercih edilen pareo bağlama tekniklerinden olan göğüsten bağlama modeliyle eforsuz şıklığı yakalayabilirsiniz. Bu pareo bağlama tekniği için pareonuzu bir havlu gibi üstünüze aldıktan sonra ön tarafından bir kıskaç şeklinde tutturabilirsiniz. İşte size harika bir tamamlayıcı elbise!
  • Şimdi sırada biraz daha havalı bir pareo bağlama modeli Boynunuzdan arkaya doğru bağlayarak ve arkada basit bir düğüm kullanarak, yine şık ve havalı bir elbiseyi bikininize tamamlayıcı yapabilirsiniz. Bu görünüm sizi denizden çıktığınızda hafif serinletecek ve kombininizi plajın en havalı kombinlerinden biri yapacak!

Straplez Şeklinde Pareo Bağlama Tekniği

Beklenen an geldi ve bir dönemin moda ikonu olan strapleze kavuşuyoruz! Hadi birlikte deneyelim: Pareonuzu elinize alın, öne doğru sarın, bir önceki pareo bağlama tekniğinde olduğu gibi hafif bir düğüm atın. Ama şimdi bir farklılık yaparak boynunuzdan bağlamak yerine, koltuk altınızdan ve göğsünüzün üstünden arkaya doğru gönderin ve bağlayın. Kim bir pareoyu straplez elbise gibi kullanmak istemez ki!

Pareonuz Bu Bağlama Tekniğiyle Elbise Olsun

“Pareom hem şık dursun hem elbise gibi olsun ama rüzgar esse de açılmasın” diyenler için de bir pareo bağlama modelimiz var. Eğer pareonuz elinizde, onu uzunca bir açmayı deneyin. Göreceksiniz ki pareo oldukça geniş bir tekstil ürünü. Pareonuz rüzgarda açılmayan bir elbise olsun istiyorsanız, önce pareonuzu vücudunuzda tek sefer olarak şekilde dolayın. Ama bir ucunu bırakmayın. Doladığınız pareonun ucunu diğer taraftan tekrar alarak, daha önce öğrendiğiniz tekniklerden biriyle birleştirin. Bu pareo bağlama teknikleri nelerdi? Belden, boyundan veya göğüs hizasından bağlama!

Diğer Pareo Bağlama Teknikleri

Pek çok yerde göremeyeceğiniz farklı bir pareo bağlama modeliyle karşınızdayız. Hadi, deneme yapalım! Pareonuzu elinize alın ve ilk olarak sırt kısmından hafif düğüm yapın. Elinizde kalan diğer kısım da alta doğru sarkmış olacak. Bu kısmı da bacaklarınız altından geçirerek bel kısmınızın etrafında dolayarak bağlayın. Nasıl ama, bikini üzerine harika bir mayo! İşte gerçek pareo bağlama tekniği

  • Otantik görünümleri çok mu seviyorsunuz? Bu pareo bağlama tekniği de sizin için! Bu sefer farklı olarak elinizde biraz daha büyük bir pareo olması gerekiyor. Ama tabii ki modayı yakından takip ediyorsanız birden fazla ve çeşitte pareo modeline sahipsiniz demektir. Bu büyük pareoyu alarak bir önceki tekniğin aynısı uygulayın. Fazlalık olan alanlar daha geniş görüneceği için şalvar görünümlü bir plaj kombini oluşturdunuz. Hem otantik hem de şık pareo bağlama tekniğine hayır diyemeyecekleri tüm ürünlerimizi incelemeye davet edelim. Tıklayın ve pareo modellerimizin hepsine hızlıca göz atın.

Tek Kollu Elbise Şeklinde Pareo Bağlama Tekniği

Plajlarda en sık gördüğünüz teknik olan yandan bağlama tekniğiyle, çok şık bir tek kollu elbise modeli oluşturabilirsiniz. Bir bölümü vücuda dolanmış pareonuzu, kolunuzun altından bağlayın ve kalan kısmı da tek omuzunuzun üzerinden! Böylece tek omuzunuz açıkta kalacak, harika bir elbise yaratmış olacaksınız. Bu tekniği uyguladıktan sonra kim bilir belki, akşam eğlencesinde bile bu kombini kullanabilirsiniz!

Pareo Bağlama Modellerine Göre Pareo Seçimi 

Günlük hayattaki şıklığınızı, plajlara yansıtmanın zamanları yaklaşırken, en çok merak ettiğiniz konulardan biri olan pareo bağlama modelleri ve pareo bağlama teknikleri hakkında sizleri kısaca bilgilendirmek istedik. Şıklığınızı ortaya koyarken, kolay ve rahat kullanımı da göz ardı etmemenizi hatırlatalım. Pareonun en önemli kullanım alanlarından biri olan kurulanma görevi görmesi için kumaş seçimine, rahat ve kolay kullanılabilmesi için de hafif ve hemen kuruyabilir olmasına dikkat etmelisiniz. Tüm bunlara dikkat ederken aynı zamanda bağlama modellerine göre de tercihler yapabilirsiniz. ByHubs’daki tüm pareoları incelemek için kategorimizi hemen ziyaret edin.

 

Mavi Kadın Belden Bağlamalı Kısa Şifon Pareo Sarong ürünümüzü inceleyin

 

 

Kadın Pareo Yandan Bağlamalı Plaj Elbisesi ürünümüzü inceleyin

 

 

Kadın Puantiyeli Belden Bağlamalı Uzun Şifon Pareo Sarong ürünümüzü inceleyin

 

 

Turuncu Desenli Kadın Belden Bağlamalı Kısa Şifon Pareo Sarong ürünümüzü inceleyin

 

 

Daha fazla pareo modeliyle plajların en göz alıcısı olmak isteyenler kategorimizdeki tüm ürünleri detaylı olarak inceleyebilir: https://byhubs.com/plaj-giyim-modelleri/pareo-modelleri

 

Diğer plaj ürünleriyle kombinlerinizi tamamlayabilir, plaj havlularını da detaylı olarak inceleyebilir ve hemen satın alabilirsiniz.

 

Türkiye’nin kaliteli ve güvenilir online kıyafet sitesi byhubs.com’un güvenli ödeme altyapısı, sepete özel indirimleri ve kampanyalarıyla hızlı alışverişin keyfini çıkarın! Pareo bağlama modelleriyle de bu yaz plajların en havalısı siz olun!

Etiketler: Pareo Bağlama Modelleri
Nisan 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı